Residentie Zuidrand

Openkijkdag: op 4/12 van 10u tot 16u op de Provinciesteenweg 203 Residentie zuidrand

Dit nieuwbouwproject telt 2 appartementen met 1 slaapkamer, 1 appartement met 3 slaapkamers en 17 appartementen met 2 slaapkamers. Allen hebben ze ruime terrassen met berging en beschikken de appartementen op het gelijkvloers naast een terras eveneens over een eigen tuin. De penthouses zijn mede door hun gigantisch grote terrassen zonder twijfel unieke pareltjes.

Een doordachte architectuur maakt dat elk van deze appartementen beschikt over een erg praktische indeling en veel lichtinval. Oppervlakten variëren van 85 tot 131 m2. De afwerking is duurzaam en kwalitatief hoogstaand. De appartementen zijn voorzien van een ventilatiesysteem D.

Ruime woon- en leefruimtes, ingerichte keukens voorzien van alle hedendaags comfort, badkamers met ligbad of douche, … dragen er mee toe bij dat het hier zalig wonen en genieten is op ieder moment van de dag. Als koper beschikt u over mooie budgetten voor materiaalkeuzes, zodat u kan inrichten en afwerken geheel volgens eigen smaak.

Ondergronds is er voorzien in voldoende autostaanplaatsen en zijn er eveneens de privatieve bergingen voor elk van de appartementen ondergebracht. Binnen deze residentie is er bovendien een totale capaciteit aan fietsenstalling voor maar liefst 61 fietsen. De verkoop van dit nieuwbouwproject geschied onder toepassing van de Wet Breyne. U betaalt de constructiewaarde in schijven, volgens vordering der werken.

*De foto’s en afbeeldingen zijn enkel ter illustratie, zonder dat de koper daar enig recht kan uit putten

Residentie Zuidrand

Hoek van Provinciesteenweg 203-207 en Gillegomstraat 2
2530 Boechout

© Rialto 2024 – Webdesign Webit
Privacy | Cookiebeleid