Residentie Tymple Greens

Tymple Greens is een opmerkelijk nieuwbouwproject bestaande uit appartementen, studio’s, winkelruimtes en een kantoorruimte. Ondergronds zorgt een parking voor de verbinding tussen de twee bouwblokken terwijl ze bovengronds gelinkt zijn door een prachtige groene binnentuin.

Tymple Greens is groen in hart en nieren. Niet alleen pronkt het met de eerste stedelijke boerderij, maar alle gebouwen zijn opgesteld met focus op een lage energiebehoefte en een optimaal gebruikerscomfort.  Alle entiteiten voldoen aan de BEN-norm (Bijna Energie Neutraal) van het Vlaams Energie Agentschap.

Met respect voor gisteren, vandaag en morgen

Tymple Greens is een écht kind van Leuven: enerzijds heeft het de genen van een stad met rijke historiek en authenticiteit. De typerende architectuur werd ontworpen in harmonie met het omliggende erfgoed zoals het Miniemeninstituut en de Blauwputgang, en met respect voor het straatbeeld. Het ligt aan de ene zijde langs één van oudste verkeerswegen van Leuven die het centrum verbindt met de Diestsepoort en aan de andere zijde grenst het aan het vroegere Tympelhof.

Anderzijds bevat het de genen van een stad met aandacht voor innovatie en de toekomst.
Met het oog op het creëren van een meerwaarde voor de hele omgeving niet alleen vandaag maar ook toekomstgericht, wordt het huidige binnengebied omgevormd tot een ontharde groene long waar de hele community van zal kunnen genieten. Door de parking ondergronds een plaats te geven, wordt het straatbeeld een heel stuk aangenamer. Er wordt op duurzaamheid ingezet en dit over de hele lijn, van concept en design tot energiezuinige technieken en bouwmaterialen.

Residentie Tymple Greens

Diestsestraat 207 tot 213 – Vanden Tymplestraat 15 tot 23
3000 Leuven

© Rialto 2024 – Webdesign Webit
Privacy | Cookiebeleid